Qui sóm
El napolità Nando Guida i la seva parella, Sònia Pintado, tenen a Manresa una de les pizzeries de l'Estat espanyol reconegudes per l'entitat italiana
l'Associazone Vera Pizza Napoletana. L' any 2018 la pizza Napoletana, va ser reconeguda amb el títol de Patrimoni de la Humanitat.
Ristorante Nando va obrir les portes l'any 2000 a Manresa, l'autèntica cuina italiana.
Pizzes fetes al forn de llenya, típic napolità. Aquest forn fa que les pizzes siguin úniques.
Nando. (Propietari)
Italià nascut a Nàpols amb gran passió per la seva cuina tradicional italiana.
Sònia. (Mànager)
Juntament amb el Nando, des de l’any 2001, obren el Ristorante Nando de Manresa.
El nostre equip està format per persones amb una llarga i demostrada experiència en la restauració, que aporta a la cuina noves idees i sabors, basant-se en la cuina tradicional italiana. Igual d’important que la cuina, és l’atenció als clients i la cura dels detalls.